Referenser

Tillsammans utarbetar vi en design samt mallar som passar just ditt företag, självklart gör vi en responsiv (mobilvänlig) design. Här kommer några exempel på sidor som ligger på systemet CrickIT, alla har inte responsiv design men ger en bild av hur flexibelt systemet är.

RWD = Responsiv design

Printshop - RWD

Printshop i GöteborgOm företaget: "Printshop har funnits sedan 1987 i centrala Göteborg. Vi löser det mesta som rör grafiska tjänster, papperstryck och kopiering. Vi trycker visitkort, affischer, foldrar, flyers, broschyrer, manualer, rapporter, storbild som posters, banderoller, roll-up´s, beachflaggor och canvas m.m."

Tanken bakom designen var att lyfta fram det stora utbudet av prisvärda produkter och tjänster som Printshop erbjuder. Samt att utnyttja tekniken för att kontakta företaget direkt, via länkar. I de flesta mobiler öppnas telefon, sms och email direkt beroende på vilken länk som klickas.

"Är så grymt nöjd med hemsidan. Har nog sålt för 10.000 extra till nya kunder senaste veckan. Kunder skickar dagligen sms (via länken på hemsidan) om stämplar, redan 2 st nu på morgonen"
Rolf Kettner, Printshop

www.printshop-gbg.com

Spotrepairspecialisten - RWD

SpotrepairspecialistenOm företaget: "Vi reparerar mindre lackskador på din bil eller motorcykel snabbare, billigare och bättre än omlackering. Till ett fast pris som ofta understiger försäkringens självrisk reparerar vi lackskador som är begränsade till max ca 15 cm i storlek. Vi klarar även mindre bucklor och trasiga plastkarossdetaljer på t.ex bil, MC, husvagn och husbil. Resultatet blir normalt bättre än vid omlackering av hela karossdetaljen eftersom man slipper färgnyansskillnader mot övriga delar. Vi kan även få dina skadade ALU-fälgar snygga!"

Tanken bakom designen var att bygga en sida där företaget kan visa exempel på sina jobb samt att underlätta direktkontakt via hemsidan. Titta gärna på galleriet http://spotrepairspecialisten.se/bilder

www.spotrepairspecialisten.se

Göteborgs Däckcenter - RWD

Göteborgs DäckcenterOm företaget: "Dags att byta däck?
Kom då till Göteborgs Däckcenter. Vi är specialister på däckbyten, service och förvaring. I mer än 22 år har vi bytt däck och vi sätter kvalitén framför kvantitén. Vi ser till att dina däck är funktionsdugliga och i bra skick så att du kan åka säkert på vägarna. Kontakta Göteborgs Däckcenter AB på 031-165000, eller kom förbi oss på Mejerigatan 1 i Göteborg."

Tanken bakom designen var att försöka bevara färgskalan samt en del av den gamla designen på sidan, men att också göra sidan responsiv samt tydligare med Göteborgs Däckcenters tjänster (Jour, Däckhotell och mycket mer). Den här sidan utnyttjar också Facebook modulen som här läser uppdateringarna på deras sida där. Även här är telefonnummer klickbara för att kunna ringa direkt till Kontor och Jour.

www.gbgdackcenter.se

Reinerson Media - RWD

Reinerson MediaSjävlklart använder jag mitt system för mina sidor också. Eftersom jag gärna vill använda tiden till att utveckla nya program eller funktioner så har jag mycket lite tålamod med saker som tar för lång tid eller är för krångliga.

www.reinerson-media.se

Reinerson Music - RWD

Reinerson MusicEftersom musiken har haft så stor del i mitt liv samt att den fortfarande är en viktig del av mitt utbud så kändes naturligt att göra en egen sida för den delen. För närvarande arbetar jag med att spela in bas för både internationella och svenska band / artister.

Jag arbetar också med egen musik och hoppas på att kunna släppa minst ett album digitalt i år.

www.reinerson-music.com

Cavisten

CavistenOm företaget: "Cavisten Vinhandel™ har kunder bland både krögare och enskilda vinälskare. Våra viner finns på Systembolagets beställningssortiment. Vi erbjuder nya, intressanta viner, än så länge uteslutande från Frankrike. Viner som ligger utanför den vanliga svenska mittfåran."

www.cavisten.se

Wikona

Om företaget: "Wikona hjälper dig att skapa aktiva möten där samtligas röster blir hörda!
Upptäck vad mentometersystem TurningPoint och Wikona kan göra för dig!"

www.wikona.se

AV Provider

Om företaget: "AV Provider’s affärsidé är att marknadsföra och sälja uthyrning, installation och service av audiovisuella lösningar. Lösningarna är företrädesvis inriktade mot segmenten hotell och konferenser, företags mötesrum och auditorier. Vi fokuserar på att med vår gedigna kompetens leverera tjänster och utrustning för väl fungerande och kostnadseffektiva AV-lösningar."

www.avprovider.se

Nyheter

Nya 4K färdiga sidor

En ny sida ser dagens ljus:  http://avprovider.se/  
Detta är den fjärde sidan där jag tagit hänsyn till 4K skärmar i designen...

Läs vidare

Ny hemsida: Printshop Göteborg

Idag lanserar vi den nya versionen av www.printshop-gbg.com.

Så här beskriver de sig själva "Printshop har funnits sedan 1987 i centrala Göteborg. Vi löser det mesta som rör grafiska tjänster, papperstryck och kopiering. Vi trycker visitkort, affischer, foldrar, flyers, broschyrer, manualer, rapporter, storbild som posters, banderoller, roll-up´s, beachflaggor och canvas m.m."

Sidan ligger på mitt system CrickIT och har självklart responsiv design.