Vad är CrickIT?

CrickIT är en tjänst inte en installation

Till skillnad från t.ex. Wordpress, Joomla med flera så behöver du inte fundera på att installera eller uppdatera systemet, allt detta ingår i priset för tjänsten. Det enda du behöver fundera på är vad du ska skriva på sidan.

Design för ditt företag

Jag har alltid tyckt att en hemsida ska spegla företaget bakom sidan, samt att sidan ska anpassas efter innehållet. En hemsida liknar mer butikens skyltfönster eller restaurangens insynsfönster och bör ge besökaren en omedelbar bekräftelse på att företaget kan leverera det den söker, men också en känsla av företagets atmosfär.

I mer än 80% av företagssidor ser man att sidan är baserad på en mall samt att innehållet är anpassat efter mallen. Dessutom ser man ofta samma mall med några få variationer där endast färgschema och företagets logotype är utbytt.

Därför utarbetar vi gemensamt en design samt mallar som passar just ditt företag, självklart gör vi en responsiv (mobilvänlig) design.

Grundläggande funktionalitet

  • Skapa nya undersidor med bild och text
  • Utöka sidan med fler menyelement allt efter behov
  • Användarvänligt textredigeringsverktyg för text och bilder på sidor
  • Överskådligt filarkiv där du kan ladda upp bilder och filer som ska vara tillgängliga på sidan.
  • Inkludera videor från bland annat YouTube eller Vimeo
  • Smarta moduler som automatiskt skapar lite mer komplicerade saker som t.ex. bildgalleri, nyheter, kontaktformulär Läs mer om smarta moduler

SEO klar

Att synas på sökmotorer har en hög priotitet hos de flesta. Mycket handlar om att skapa ett bra innehåll men allt börjar med en bra struktur i den bakomliggande koden. Förutom det grundläggande stödet för sökmotorer så kan du i varje artikel  förstärka just den artikelns chanser att hittas av sökomotorerna.

Nyheter

Nya 4K färdiga sidor

En ny sida ser dagens ljus:  http://avprovider.se/  
Detta är den fjärde sidan där jag tagit hänsyn till 4K skärmar i designen...

Läs vidare

Ny hemsida: Printshop Göteborg

Idag lanserar vi den nya versionen av www.printshop-gbg.com.

Så här beskriver de sig själva "Printshop har funnits sedan 1987 i centrala Göteborg. Vi löser det mesta som rör grafiska tjänster, papperstryck och kopiering. Vi trycker visitkort, affischer, foldrar, flyers, broschyrer, manualer, rapporter, storbild som posters, banderoller, roll-up´s, beachflaggor och canvas m.m."

Sidan ligger på mitt system CrickIT och har självklart responsiv design.